rekon-gasservice-heemskerk-slide-home-4

Cv-ketel kopen met installatie in Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Velsen e.o.

Tegenwoordig zoeken veel mensen online naar een goedkope cv-ketel. Hoe kiest u nu de juiste? Rekon Installatietechniek helpt u daar graag bij. Daarnaast hebben wij vakkundige installateurs in dienst die uw gekochte verwarmingsketel ook vakkundig kunnen installeren. Zo bent u altijd zeker van een goedwerkende installatie en heeft u recht op garantie. Wij leveren onze producten door heel Nederland, maar de installatie van uw cv-ketel verzorgen wij voornamelijk in Uitgeest, Beverwijk, Velsen, Heemskerk, Wormerveer en omstreken.


Vakkundige installatie

Binnen één dag hangt uw nieuwe ketel al, zodat u snel weer gebruik kunt maken van warm water en kunt genieten van een aangename temperatuur. Wij adviseren om uw verwarmingsketel jaarlijks te laten onderhouden. Hierdoor bent u zeker van een goedwerkende, energiezuinige en veilige installatie. Bovendien worden vele storingen en dus hoge kosten voorkomen. Mocht uw cv-toestel onverhoopt toch op storing liggen, neem dan gerust contact met ons op voor een snelle reparatie. 

Behalve voor degelijke en goedkope cv-ketels, kunt u in onze webshop ook terecht voor het kopen en laten installeren van radiatoren, boilers, geisers en thermostaten. U kunt bij ons rekenen op kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Rekon Installatietechniek verzorgt de installatie van uw cv-ketel in Uitgeest, Beverwijk, Velsen, Heemskerk, Wormerveer en omstreken.

Maak afspraak

Rekon gasservice Heemskerk deskundige installtie

Lees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.
Rekon-gasservice-Heemskerk-afbeelding-overzicht-cv-preventie-2

Rekon uit Heemskerk voor de preventie van de cv-installatie

Als u bij ons een onderhoudsabonnement heeft voor uw cv-ketel en u wilt uw installatie een protectiebehandeling geven, dan krijgt u van ons GRATIS elk jaar een water analyse van het cv-water.


Top