rekon-gasservice-heemskerk-slide-ondehroud-1

Rekon uit Heemskerk raadt regelmatig cv-ketel onderhoud aan

Helaas laat een groot aantal woningeigenaren geen onderhoud uitvoeren aan de cv-ketel. Een goed onderhouden cv-ketel heeft minder kans op storingen, gaat langer mee, geeft een hoger rendement, is milieuvriendelijker en veiliger. Rekon Installatietechniek verzorgt het cv-onderhoud met name in de regio Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Velsen en Wormerveer.


Storing cv-ketel

Zonder regelmatig cv-ketel onderhoud wordt het toestel vuil van binnen. Dit verhoogt de kans op storingen en de uitstoot van ‘broeikasgas’ CO2.

Rendement daalt

Doordat de cv-ketel vervuild en ontregeld raakt, daalt het rendement. Dat kan al snel oplopen tot 25%.

Verzekering en onderhoud

De brandverzekering of opstalverzekering verplicht dat er regelmatig cv-ketel onderhoud wordt uitgevoerd. Als u brandschade wil claimen, moet u kunnen aantonen dat cv-ketel onderhoud heeft plaatsgevonden.

4 redenen voor cv-ketel onderhoud

  • onderhoud laat de cv-ketel zo goed en veilig mogelijk werken.
  • zo gaat uw verwarmingsketel langer mee.
  • u bespaart op stookkosten.
  • veiligheid voor u en het gezin.

Garantie

Regelmatig onderhoud is vaak ook van belang om aanspraak te kunnen blijven maken op de fabrieksgarantie. Lees dat na in de garantievoorwaarden. Regelmatig onderhoud helpt dus mee aan een betrouwbare, veilige en zuinige werking van uw cv-ketel. Daarom is het slim om te denken aan een cv-ketel onderhoudscontract.

Naar onze onderhoudscontracten

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor cv-ketel onderhoud, kunt u gerust contact met ons opnemen. Rekon Installatietechniek is actief in de regio Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Velsen en Wormerveer.

Neem contact opTop