rekon-gasservice-heemskerk-slide-cvketel-duurzaam-1

Energie advies in Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Velsen en omgeving

Wilt u na weer een dure energierekening besparen op onnodige kosten? Rekon Installatietechniek, werkzaam in Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Velsen en Wormerveer, geeft u graag een advies op maat voor energiebesparing. Wij weten precies welke energie oplossing zorgt voor lagere kosten.

Waterzijdig inregelen

U kunt bijvoorbeeld uw cv-installatie waterzijdig laten inregelen. Dit levert meer warmtecomfort in huis op en u bespaart energie, dit leidt tot een lagere energierekening:

1. Jaarlijks 10% tot 15% besparing op uw gasverbruik.
2. Comfort. De warmte wordt beter verdeeld en alle vertrekken bereiken de gewenste temperatuur.
3. Binnen 2 á 3 jaar terugverdiend.
4. Een beter milieu. Door de verminderde CO2 -uitstoot draagt u bij aan het tegengaan van het broeikaseffect.


Vloerverwarming spoelen en inregelen

Vloerverwarming spoelen en inregelen bespaart u al gauw 10% tot 30% op de gasrekening. Vloerverwarming hoort ook een waterzijge balans te hebben. Net als bij radiatoren moet het water door alle groepen even goed stromen, anders worden bepaalde delen van de vloer niet goed warm. 

Bespaar tot 90% met pompen van Wilo

Hoogrendementpompen met maximaal 90% mogelijke stroombesparing ten opzichte van ongeregelde pompen zijn voor u mogelijk zo interessant dat u kiest voor een vloerverwarmingverdeler met hoogrendementpomp. Door het lage stroomverbruik van deze nieuwe generatie pompen van Wilo verminderen we niet alleen de CO2 emissie, ook zal het bijdragen aan een aanzienlijke verlaging van de stroomkosten.

Rekon gasservice Heemskerk Wilo warmtepompen

Bespaar met mechanische ventilatie ruim € 60,- per jaar

Heeft u een mechanisch ventilatiesysteem in huis, dan kunt u profiteren van een bespaarventilator. Een energiezuinige gelijkstroom ventilatie-unit verbruikt 83% minder energie dan een ouderwets afzuigsysteem met wisselstroom moto

Wilt u meer weten op welke manier u in uw situatie energie kunt besparen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij werken in Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Velsen en Wormerveer en omstreken.

Neem contact op


Lees meer over duurzame oplossingen

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top