rekon-gasservice-heemskerk-slide-training

Het trainingscentrum van Rekon Installatietechniek

Rekon Installatietechniek heeft een speciaal traningscentrum waar u terecht kunt voor uitgebreide trainingen met instructie voor verschillende onderwerpen. Zo leren wij u onder andere basismeten met een warmtebeeldcamera, Ultrasoon wanddikmeter en/of flowmeter. Maar ook als het gaat om een uitgebreide instructie over het reinigen van cv-systemen, radiatoren of leidingen kunt u terecht in ons traningscentrum. 

Onderhouden vloerverwarming

Het onderhouden van uw vloerverwarming is van groot belang. Door vervuiling kan de vloerverwarming namelijk vervuild raken met als gevolg minder rendement, een hogere gasrekening of zelfs een dure reparatie. Tijdens de training leren wij u waar u op moet letten bij het onderhouden van vloerverwarming, maar ook wat de voordelen zijn van de spoel en reinigingstechniek waar onze installateurs mee werken. 

Inregelen en reinigen cv-installatie

Het inregelen van de cv-installatie wil zeggen dat door alle radiatoren voldoende water stroomt, dat op de juiste temperatuur is. Met het inregelen van uw cv-installatie kunt u ervoor zorgen dat een installatie zuiniger werkt, maar bovendien kunt u er ook voor zorgen dat de verwarming altijd aanstaat wanneer dit nodig is. Bij Rekon geven wij u een uitgebreide training op het gebied van cv installaties spoelen, inregelen en waterbehandelingen.

Voor meer informatie over deze traningen kunt u ook een kijkje nemen op de website van Powerflushing Academy. Powerflushing Academy is een samenwerkingsverband tussen Rekon en Ruggiero Installatie en Montage. Niet alleen zijn wij marktleider op het gebied van powerflushing in Nederland, maar we beschikken ook over een schat aan kennis over het correct uitvoeren uit een powerflush. 

Bekijk de website

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over één van onze trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. 

Neem contact op


Top