rekon-gasservice-heemskerk-slide-boiler-1

Wij installeren en onderhouden boilers in Heemskerk, Beverwijk, Velsen en omstreken

Wilt u een goedkope boiler kopen of u oude boiler vervangen? Dan bent u bij Rekon Installatietechniek aan het goede adres. Met onze webshop bieden wij kwalitatief hoogstaande boilers tegen een scherpe prijs. Tevens hebben wij vakkundige installateurs in dienst die de boiler installeren en onderhouden in de omgeving van Heemskerk, Beverwijk, Velsen en Wormerveer.

Met een boiler kan een grote hoeveelheid water opgewarmd en bewaard worden, zodat u altijd en snel kunt genieten van warm water. Ook zorgt een boiler voor meer druk op de kranen, zodat u kunt douchen onder een stevige douchestraal. Er zijn drie verschillende soorten boilers op de markt, te weten: elektrische boilers, gasboilers en zonneboilers. Welke geschikt is voor uw situatie, is afhankelijk van uw wensen en eisen. Onze installateurs adviseren u graag, zodat u altijd kiest voor een boiler die voldoet aan uw verwachtingen. 

Rekon Installatietechniek levert boilers door heel Nederland, maar de installatie verzorgen wij voornamelijk in de omgeving van Heemskerk, Beverwijk, Velsen en Wormerveer. Voor het aanvragen van een offerte of meer informatie, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Neem contact opTop