verwarming-geisers

Installateur voor geisers in Heemskerk, Beverwijk, Wormerveer, Uitgeest en omstreken

Een geiser verwarmt water door middel van elektriciteit of gas. In tegenstelling tot een boiler verwarmt een geiser het water constant. Wanneer de kraan wordt opengedraaid, slaat de geiser aan. De installateurs van Rekon Installatietechniek adviseren u graag bij de keuze voor een geiser en installeren deze voor u in de omgeving van Heemskerk, Beverwijk, Wormerveer, Uitgeest en omstreken.

Een geiser levert onbeperkt warm water en is goedkoper in verbruik en aanschaf dan een boiler of cv-ketel. Maar, in tegenstelling tot een boiler, levert een geiser minder warm water, kan het water niet op twee plaatsen tegelijk afgetapt worden en kunnen ze alleen geplaatst worden in een goed geventileerde ruimte.


Soorten geisers

Er zijn diverse soorten geisers verkrijgbaar. Een keukengeiser levert voldoende warm tapwater voor in de keuken en eventueel de douche. In de badkamer is meer warm water wenselijk, hiervoor is de badgeiser de juiste keuze. Heeft u een goed geïsoleerde woning? Dan is een ventilatiegeiser het meest geschikt. Een ventilator zuigt de lucht die nodig is voor verbranding van buiten aan. Verbrandingsgassen worden op deze manier ook weer naar buiten afgevoerd, waardoor er niet apart geventileerd hoeft te worden.

Installatie

Wij zorgen ervoor dat de geiser op de juiste manier wordt geplaatst, zodat een optimale veiligheid gegarandeerd is. Bent u woonachtig in de omgeving van Heemskerk, Beverwijk, Wormerveer, Uitgeest en omstreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak afspraak

Rekon gasservice Heemskerk geizers


Top