rekon-gasservice-heemskerk-slide-radiator-1

Radiatoren kopen en laten installeren in Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk e.o.

Radiatoren zorgen voor een heerlijke temperatuur in huis. U heeft bij Rekon Installatietechniek de keuze uit diverse maten, types en kleuren, zodat deze altijd past bij uw interieur. Van designradiatoren tot handdoekradiatoren, bij ons vindt u altijd wat u zoekt! Wij bieden u alleen producten van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Tevens is ook de installatie bij ons in goede handen. Dit verzorgen wij in de regio Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Velsen en omstreken.

Advies

Onze deskundige installateur komt graag bij u thuis langs om uw wensen en de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Hij berekent exact hoeveel radiatoren er nodig zijn voor een aangenaam binnenklimaat en kan u tevens meer vertellen over de nieuwste trends en verschillende modellen. Zo bent u altijd verzekerd van optimaal wooncomfort.


Welke radiator past bij u?

Radiatoren zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, maten, afmetingen en designs. Het meest voorkomende type is de paneelradiator, deze heeft een vlakke voorplaat en zorgt voor een snelle warmte-afgifte. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een ledenradiator voor een robuuste, authentieke uitstraling. Deze radiator is uitstekend geschikt voor hoge ruimtes waar veel warmte nodig is. Wanneer er geen aansluiting is voor warm water, is een elektrische radiator een handige oplossing. Elektrische radiatoren worden vaak toegepast als bijverwarming in bijvoorbeeld de badkamer of recreatiewoning. Voor wie veel waarde hecht aan een mooie vormgeving, is de designradiator een uitkomst. Verkrijgbaar in bijzondere vormen en materialen: een ware eyecatcher voor ieder interieur.

Installatie

Heeft u eenmaal uw keuze gemaakt? Dan zorgen onze installateurs vervolgens voor een zeer professionele en nette installatie. Meer weten over radiatoren of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak afspraak

Rekon gasservice Heemskerk radiator speciaal voor u

Lees meer over radiatoren

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top