rekon-gasservice-heemskerk-slide-spoelen-en-reinigen-1

Reinigen en spoelen van de cv-installatie

Houd uw cv-installatie in topconditie door deze regelmatig te laten spoelen en reinigen. Na verloop van tijd hechten vuildeeltjes zich namelijk aan belangrijke componenten. Door vervuiling raken onderdelen zoals de cv-pomp en warmtewisselaar defect met dure reparaties als gevolg. Ook moet de cv-installatie door vuildeeltjes harder werken om het water rond te pompen. Dit zorgt voor een fors hoger energieverbruik. Laat daarom uw verwarmingsinstallatie spoelen en reinigen door Rekon Installatietechniek en voorkom al deze problemen. Wij zijn werkzaam in Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Krommenie, Castricum, Haarlem, Assendelft, IJmuiden, Velsen, Wormerveer maar ook in de rest van Nederland.

Vloerverwarming reinigen en ontstoppen

Voor een 100% rendement en een comfortabele warmte is het ook belangrijk om uw vloerverwarming te laten reinigen en ontstoppen. Ook dit kunt u overlaten aan Rekon Installatietechniek. Wij controleren of de vloer gelijkmatig warm wordt met behulp van een warmtebeeldcamera. Ook het inregelen en afstellen hoort bij onze werkzaamheden. Verder raden wij aan om uw cv-installatie/vloerverwarming een waterbehandeling te geven. Zo blijft de installatie schoon en in topconditie.

Certificeerd installatiebedrijf

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging PFA Power Flush Academy. Ons bedrijf is gecertificeerd voor het reinigen en ontstoppen van uw cv-istallatie. Wij zorgen ervoor dat uw cv-installatie zijn topconditie behoudt door middel van het reinigen en een waterbehandeling van uw installatie!

Wilt u de cv-installatie laten reinigen, spoelen en ontstoppen? Neem dan gerust contact op met Rekon Installatietechniek. Wij zijn werkzaam in Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Krommenie, Castricum, Haarlem, Assendelft, IJmuiden, Velsen, Wormerveer maar ook in de rest van Nederland.

Neem contact op


Top