rekon-gasservice-heemskerk-slide-verwarming-1

Wij installeren centrale verwarming in Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Velsen e.o.

Tegenwoordig is centrale verwarming woningen standaard. Werkt uw cv-ketel, boiler, geiser, vloerverwarming, convector of radiator niet naar behoren of bent u toe aan een vernieuwde installatie? Neem dan direct contact op met Rekon Installatietechniek. Onze installateurs repareren en installeren verwarmingssystemen met de grootste vakkundigheid in de regio Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Velsen en Wormerveer.

Installatie

Onze installateur maakt graag een gedegen plan voor de aanleg van uw centrale verwarming. Daarbij houden wij rekening met uw wensen en leveren we enkel kwaliteitsproducten. Rekon Installatietechniek weet precies hoeveel radiatoren of convectoren u nodig heeft om uw woning te voorzien van voldoende warmte. Ook geven wij graag advies bij de aanschaf van een cv-ketel, boiler, geiser of vloerverwarming. Onze installateurs hebben jarenlange ervaring en werken zeer nauwkeurig. Zo heeft u altijd de zekerheid van een solide installatie!


Reparatie

Een storing komt altijd op het verkeerde moment en brengt veel ongemak met zich mee. Rekon Installatietechniek helpt u daarom snel! Dankzij de ruime kennis en ervaring van onze storingsmonteurs is het probleem binnen korte tijd verholpen. Wilt u direct geholpen worden? Bel dan naar: 06-13006470.

Rekon Installatietechniek is de specialist op het gebied van centrale verwarming. Of het nu gaat om installatie of reparatie van cv-ketels, radiatoren, convectoren, boilers, geisers of vloerverwarming, onze installateurs staan voor u klaar in de regio Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Krommenie, Castricum, Haarlem, Assendelft, IJmuiden, Velsen en Wormerveer.

Maak afspraak

Rekon gasservice Heemskerk verwarming reparatie


Top