rekon-gasservice-heemskerk-slide-cvketel-vloerverwarming-2

Voor het inregelen van uw vloerverwarming Heemskerk, Velsen, Beverwijk e.o.

Heeft u interesse in vloerverwarming, wilt u hier meer informatie over ontvangen en weten wat de mogelijkheden zijn bij uw thuis? Neem dan contact op met de installateurs van Rekon. U bent bij ons aan het juiste adres voor het inregelen van uw nieuwe vloerverwarming.

Voordelen van vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt voor een egale verwarming in huis, hierdoor trekt er geen kou over de vloer en verhoogd het comfort in uw huis. Met de aanleg van vloerverwarming bent u ook energiebesparend bezig, vloerverwarming maakt namelijk gebruik van een lage watertemperatuur en door gelijkmatige temperatuurverdeling wordt het rendement verhoogd. Bovendien heeft u bij vloerverwarming geen hinder van in het oog springende radiatoren.


Persoonlijk advies

De installateurs van Rekon brengen graag een persoonlijk advies uit en verzorgen het inregelen van uw vloerverwarming van A tot Z. Van advies, ontwikkeling, installatie tot onderhoud aan de vloerverwarming, u kunt alle werkzaamheden met een gerust hart uit handen geven.

Landelijke samenwerking

Rekon is een samenwerking aangegaan met bedrijven die op een hoog niveau werk afleveren in heel Nederland. Elk bedrijf heeft een eigen specialiteit op het gebied van vloer- en wandverwarming. Samen zorgen we voor een optimaal werkend systeem. Meer informatie vindt u hier.

De installateurs van Rekon verzorgen het inregelen van uw vloerverwarming in Uitgeest, Beverwijk, Velsen, Heemskerk, Wormerveer en omstreken.

Neem contact op

Rekon-gasservice-Heemskerk-afbeelding-naast-10


Top