rekon-gasservice-heemskerk-slide-spoelen-en-reinigen-3

Waterzijdig inregelen cv-installatie in Heemskerk en omstreken

Een lagere energierekening en tegelijkertijd genieten van meer warmtecomfort? Door de cv-installatie waterzijdig te laten inregelen, is dit binnen handbereik. Er kan tot maar liefst 15-20% bespaard worden op de gaskosten door de hoeveelheid water die door de radiator stroomt te begrenzen. Ook zorgt een waterzijdige inregeling voor meer comfort omdat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Rekon Installatietechniek is gespecialiseerd in het waterzijdig inregelen van de cv-installatie. Wij zijn werkzaam in Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Krommenie, Castricum, Haarlem, Assendelft, IJmuiden, Velsen, Wormerveer maar ook in de rest van Nederland.

Wij maken gebruik van innovatieve radiatorafsluiters die voorkomen dat er onnodig veel water in de cv-installatie circuleert. Dit leidt niet alleen tot energiebesparing, maar zorgt ook voor meer comfort. Zo komen de kamers beter en sneller op de gewenste temperatuur én worden hinderlijke, ruisende geluiden in radiatoren tegengegaan.

Een niet goed ingeregelde installatie zorgt voor:

  • een slecht comfort omdat de ruimte niet gelijkmatig opwarmt;
  • een slecht comfort omdat bepaalde ruimtes niet warm te krijgen zijn;
  • een hoog gasverbruik omdat de cv-watertemperatuur niet optimaal is.

Wat doen wij met inregelen:

  • waterzijdig inregelen van uw radiatoren of vloerverwarming;
  • aanpassen van het cv-ketel vermogen;
  • aanpassen van het vermogen en de nadraaitijd van de circulatiepomp van uw cv-ketel;
  • instellen van de juiste cv-watertemperatuur.

Via de onderstaande filmpjes kunt u precies zien wat waterzijdig inregelen is:

Wij zijn werkzaam in Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Krommenie, Castricum, Haarlem, Assendelft, IJmuiden, Velsen, Wormerveer maar ook in de rest van Nederland. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op


Top