rekon-gasservice-heemskerk-slide-vloer-verwarming-onderhoud-1

Onderhoud vloerverwarming in Heemskerk e.o.

Onderhoud van vloerverwarming is van groot belang. Wanneer het cv-systeem vervuild raakt, is er sprake van minder rendement. Hierdoor krijgt u een hogere energienota. Wellicht moet zelfs het cv-systeem gerepareerd worden. Om dit te voorkomen kunt u Rekon Installatietechniek inschakelen voor het onderhoud van uw vloerverwarming. Wij zijn actief in Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Velsen en Wormerveer.

Wanneer vloerverwarming niet goed onderhouden wordt, kunnen sommige onderdelen niet meer goed werken of zelfs kapot gaan. Zo kan bijvoorbeeld de cv-pomp vastlopen, vloerverwarmingslangen kunnen verstopt raken. Onderhoud is dus van groot belang. Ook voor een waterbehandeling, om de vervuiling te behandelen, kunt u een beroep op ons doen.


Thermische warmtebeelden

Wij maken gebruik van onder meer een warmtebeeldcamera om te checken of de vloer wel helemaal goed warm wordt op alle plekken.

Meer weten over de mogelijkheden van onderhoud aan vloerverwarming? Neem dan contact op met Rekon Installatietechniek. Ons werkgebied betreft Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Velsen en Wormerveer en omgeving.

Neem contact op

 

Rekon gasservice Heemskerk vloerverwarming onderhoud

Top