Rekon-gasservice-Heemskerk-afbeelding-hoofd-Vloerverwarming-verdeler-1

Vloerverwarming verdeler reinigen of vervangen in Heemskerk, Beverwijk e.o.

Reinigen is alleen uitvoerbaar in systemen die relatief makkelijk te spoelen zijn, dus meestal de kleinere (huis)installaties. Zeker bij gebruik van reinigingsmiddelen is het noodzakelijk dat een dergelijke spoeling goed uitgevoerd wordt om ook het reinigingsmiddel weer te verwijderen. Spoelapparaten zorgen voor een optimale werveling in het systeem en kunnen de spoeling vergemakkelijken en versnellen. Rekon Warmteservice is hierin gespecialiseerd. Onze installateur is werkzaam in Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Velsen, Wormerveer en omgeving, maar het reinigen van de vloerverwarming verdeler verzorgen we door heel Nederland.

De spoelcompressor zal onder hoge druk/pulsering water door de leidingen pompen. Dit zal de hele vloerverwarming dan grondig reinigen. Voor en na de behandeling controleren wij de werking met een inspectie warmtebeeldcamera 

Vloerverwarming verdeler vervangen

Wanneer de vloerverwarming verdeler niet meer naar behoren werkt, kunnen we deze vervangen. De Albrand Combi 9W is uit te breiden tot maximaal 6 groepen en voorzien van een roestvaststalen platenwisselaar uit RVS met een isolatiemantel, drukbeveiliging, thermomanometer,vul- en aftapkraan en expansievataansluiting. 

Meer weten? Neem dan contact op met Rekon Warmteservice uit Heemskerk. Ons werkgebied betreft Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Velsen, Wormerveer en omgeving, maar het reinigen of vervangen van de vloerverwarming verdeler doen we in huizen door heel Nederland. 

Neem contact op


Top